Zelfs de winter houdt ons niet tegen om een frisse duik te nemen in ons paradijs.
No items found.
No items found.

Stadstuin

Stap binnen in het verhaal van een opmerkelijke transformatie, waar een ooit omringde oude boerderij, verscholen tussen velden en groen, geleidelijk werd ingesloten door verstedelijking. Toen de eigenaren mij benaderden met het verlangen om de verloren privacy en het groene karakter van vroeger te herstellen, ontstond er een inspirerend project.

Het kloppende hart van deze tuin is ongetwijfeld de schitterende zwemvijver, die niet alleen een visueel meesterwerk is maar ook een oase van verfrissing biedt gedurende het hele jaar. Van hard werken op het land naar puur genieten, deze plek is nu getransformeerd tot een idyllische omgeving waar het leven wordt gevierd.

De keuze voor hout als afwerking draagt bij aan de rustieke uitstraling van de tuin, waardoor een harmonieuze sfeer ontstaat die privacy geeft en het onderhoud minimaliseert. Langs de weidezijde hebben we bewust gekozen voor een omheining die maar even hoog is als de bloemen, waardoor het lijkt alsof de weide naadloos overgaat in de tuin.

Deze tuin is niet alleen een eerbetoon aan het verleden, maar ook een hedendaagse uitnodiging om te genieten van de pracht van het buitenleven. Laat ons samen een tijdloos toevluchtsoord creëren waar herinneringen bloeien en het verleden weer tot leven komt.

Klaar om uw droomtuin tot leven te brengen?

Neem vandaag nog contact met ons op en samen zien we hoe uw groene visie tot bloei komt.

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.
Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.