Antwerpen

We komen elke zomer terug van de Provence naar onze eigen Provence.
No items found.
No items found.

Stadstuin

Ontdek de betoverende harmonie van de Provence midden in het bruisende hart van Antwerpen!

We stonden hier voor een unieke uitdaging: een moeilijk bereikbare tuin op een ondergrondse parkeerplek met beperkte diepte. Maar wat voor anderen een beperking was, zagen wij als een creatieve kans om een mediterrane oase te creëren.

De wens van onze klant was duidelijk: de warme sfeer van de Provence ervaren zonder de tuin te hoeven verlaten.

Met zorgvuldig gekozen kleurtinten en een zonnige beplanting hebben wij deze stadstuin getransformeerd tot een magische plek. Hier ervaar je de Provence in elk detail, van de vrolijke kleuren tot de heerlijke geur van lavendel die de hele zomer door de tuin parfumeert.

Stap binnen in een wereld waar de charme van de Provence samensmelt met de levendigheid van Antwerpen. We hebben met passie en vakmanschap een uniek stukje groen gecreëerd, een waar paradijs in de stad. Verlies jezelf in de schoonheid van deze kleine stadstuin, waar elke hoek een nieuwe verrassing biedt. Laat ons je eigen stukje Provence ontwerpen, waar dromen werkelijkheid worden, zelfs in het hart van de stad. Welkom bij de perfecte harmonie tussen stedelijke flair en mediterrane allure.

Klaar om uw droomtuin tot leven te brengen?

Neem vandaag nog contact met ons op en samen zien we hoe uw groene visie tot bloei komt.

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.
Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.