De tuin doet ons buiten leven. De kinderen zien genieten in het water, en op een drukke dag houd ik mijn hoofd koel door snel even een duik te nemen.
No items found.
No items found.

Landelijke tuin

Welkom in de perfecte balans tussen werk en ontspanning, waar deze stijlvolle woning met bijgebouw een harmonieuze co-existentie creëert. Dit is niet zomaar een huis; het is een leefruimte waar werkplek en ontspanning naadloos samenkomen, met als verbindend element een prachtig zwembad dat de woning en het bijgebouw omarmt.

Een bijzonder kenmerk van dit project is de innovatieve benadering van de bijkeuken, waar de ramen volledig open kunnen. Hierdoor sluit de ruimte perfect aan op het zwembad, waardoor je letterlijk slechts een paar stappen verwijderd bent van het starten van een ontspannende borrel. Werk en plezier komen samen in een omgeving die ontworpen is voor maximale efficiëntie en genot.

De kleurenpracht van zachte beige tinten vormt een elegant canvas voor de levendige bloemen, waaronder de betoverende agapanthus, die de tuin in de zomer transformeert tot een vrolijk paradijs. Hier voelt het elke dag als zomer, een blijvende bron van vreugde en vitaliteit.

Maar deze tuin biedt meer dan alleen esthetisch genot. Ontdek afgelegen hoekjes waar je je kunt terugtrekken voor wat moestuinplezier of rustig een boek lezen. Deze buitenruimte is niet alleen een verlengstuk van je woning; het is een levensstijl, waarin werk en ontspanning in perfecte harmonie samenkomen. Laten we samen de deuren openen naar jouw ideale balans tussen werk en genieten in deze oase van rust en schoonheid.

Klaar om uw droomtuin tot leven te brengen?

Neem vandaag nog contact met ons op en samen zien we hoe uw groene visie tot bloei komt.

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.
Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.