Berchem

Onze tuin is ieder jaar een nieuwe reis, waarbij we elke keer weer nieuwe dingen ontdekken en beleven.
No items found.
No items found.

Stadstuin

Ontdek de vernieuwde pracht van deze diepe stadstuin in Berchem, waar wij een oase van ontspanning hebben gecreëerd voor een druk gezin met avontuurlijke tienerkinderen. Voorheen onbenut, ondanks hun wereldse reizen, hebben wij deze tuin nieuw leven ingeblazen en omgetoverd tot een levendige en functionele ruimte voor het hele gezin.

Het begint allemaal met een zonnig terras, omringd door betoverende klimplanten die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook heerlijk geuren. Vanaf hier leidt een breed grindpad je verder de tuin in, waar de kinderen zich kunnen uitleven met een potje tafeltennis voordat ze ontspannen in de lounge. Deze gezellige hoek biedt de ideale plek om weg te zakken met een verfrissend biertje, terwijl ze genieten van live voetbal op de buitentelevisie.

Wij hebben met passie en expertise elk hoekje van deze tuin ontworpen, zodat elk gezinslid zijn eigen plekje heeft om te genieten. Van speelse activiteiten tot rustige ontspanning, deze tuin is nu een veelzijdige ruimte waar herinneringen worden gemaakt. Stap binnen en ontdek hoe wij de wereldse charme hebben geïntegreerd in een thuisomgeving, waardoor deze stadstuin een ware oase van plezier en ontspanning is geworden voor het hele gezin.

Klaar om uw droomtuin tot leven te brengen?

Neem vandaag nog contact met ons op en samen zien we hoe uw groene visie tot bloei komt.

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.
Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.