Linkeroever

Tevreden met zo een grootse verandering in onze kleine tuin, we kunnen hem niet meer missen.
No items found.
No items found.

Stadstuin

Ontdek de magie van onze meest compacte stadstuin, een klein juweeltje waar elke centimeter is benut om een betoverende oase te creëren. Verwonder je over de heerlijke zoete geur van de Toscaanse jasmijn die de zomerse lucht vult, en ervaar een subtiel zuiders accent dat de tuin transformeert in een stukje Toscaanse charme.

In deze unieke tuin hebben we de elegante steeneiken gebruikt om op een natuurlijke manier privacy te creëren, waardoor de inkijk van nabijgelegen ramen subtiel wordt afgeleid zonder dat dit veel onderhoud vergt. Hier geniet je van de gezelligheid van een borrel met vrienden, omringd door de groene pracht, of ontspan je samen onder de zon tussen de siergrassen, alsof je op een weide ligt en staart naar de blauwe lucht.

De borrelplek is nooit ver weg in deze intieme stadstuin, waar elk detail is doordacht om een sfeer van ontspanning en genot te creëren. Ontdek hoe we met liefde voor detail en passie voor groen deze kleine ruimte hebben omgetoverd tot een plaats van vreugde en samenzijn. Welkom in de wereld van de perfecte harmonie tussen compact wonen en groots genieten, waar elke vierkante meter een verhaal vertelt van Toscaanse inspiratie en gezelligheid.

Klaar om uw droomtuin tot leven te brengen?

Neem vandaag nog contact met ons op en samen zien we hoe uw groene visie tot bloei komt.

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.
Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.